Alamäki jatkuu, eli tänään asvaltti on kuumaa alas Kuusamoon asti. Heh, ainakin täältä päin katsottuna sehän on jo ihan etelää.. :) Ensimmäinen aamu, jona saamme herätä auringonpaisteeseen, lämpöä 17,5 C. Eilisilta oli todella lämmin verraten reissun aikana vallinneeseen säähän kokonaisuudessaan. 

Kuusamossa on pakko ottaa pieni relaksointi tähän kohtaan reissua, ajattelimme liota hetken Kuusamon Tropiikissa ennen Rukan iltatarjonnan katsastamista. Majapaikkamme on http://www.rukansyli.com/, tästä tuhannet kiitokset Tommille jo etukäteen. Vieraanvaraisuutenne tullaan palkitsemaan...:)

Se Kaamasen Kievari...joo, olihan se ihan näkemisen arvoinen. Viikonloppuna ei paljon SK-Member trendipelleillä mestassa olisi tekoa, mutta kyllä torstainakin näytti hapan maistuvan. Eräs seiniä pitkin mennyt vanhempi herrahenkilö melkein suuttui, kun emme suostuneet pelaamaan biljardia. Sillä äijällä ei biliskeppi olisi pysynyt kädessä, vaikka sen oisi porannut kämmenestä läpi. "Hei, ämmä, mee tekeen työt"-huudot toki lisäsivät peli-intoa entisestään :P