No niinhän siinä sitten kävi, että liian kauan ne fisut siellä suolassa oli, joten syömäkelvottomia ne oli. Olis pitäny aamulla muistaa ottaa ne pois. No, menihän harjoituksesta, kulut nolla euroa.

Tänään oon koittanu uittaa viehettä taas, ja rusketusta on haettu muuallekkin kuin käsiin. Helposti vaan palaa tuolla veneessä kun kahdesta suunnasta paistaa, mutta rasvalla siitäkin selvitään. Punkki oli myös kylkeen itsensä kiinnittänyt, mutta pois se oli otettava ettei pääse kasvamaan. Käytiin Paukun kanssa veneellä myös Taavetin uimarannalla. Sen verran käytiin vedessä, että kastettiin itsemme, ei sen enempää jääty likoomaan. Hain Lassen Urheilu-Koneesta (paikallinen fisutarvikediileri) uutta siimaa ens kesää silmälläpitäen, sekä pari peruketta. Vanhat alkaa olemaan sen verran kierossa, et parempi vaihtaa kun jättää vieheitä pohjaan/kalan suuhun.

Lappeenrannassa pyörähdettiin myös. Käytiin ettimässä mulle crockseja. http://www.comfortableshoes.com/crocks-shoes-croks-footwear-crocs-kroks-beach-metro-highland-nile.cfm <- linkki crocksien kotisvulle.

Kokoja löytyi, mutta ne oli sellaset kaameet vaaleen siniset, eihän sellasia pitää töissä voi. Mullehan naurais ne kuuluisat naurismaan aidatkin. Ja 40,00€ kuminpaloista? No ei helpolla. Sen rahan voi työntää johonkin turhempaankin...:)

Äsken syötiin, ja nyt mennään Paukun kanssa vielä hiukan kalastelemaan kun ei niin kuumakaan ole. Tai varsinkaan kun aurinko ei enä paista niin korkealta.

Helle sen kuin jatkuu..:)