Hmm, sukelluksesta päästyämme saimme vähän syötyä, jonka jälkeen kaadoimme muutaman puun. Moottorisahaa hakiessani huomasin sen olevan rikki, kone kyllä kävi mutta terä ei pyörinyt.

No jos ollaan Petruksen kanssa yks Yamahan moottorikin korjattu, niin tuskin Partnerin moottorisaha sen vaikeampi olisi, mietittiin. Kakstahtibensaahan ne molemmat syö...

Partnerin atomeiksi purettuamme, totesimme kokoamisen olevan yllättävän vaikeaa. Niinhän siinä aina käy, että jotain purkaa kolmessa sekunnissa, mutta kokoamiseen menee useampi tovi. Itseasiassa se on vieläkin kesken. Käytiin myös jossain välissä neljästään (Petrus, Iida, Pauliina ja allekirjoittanut) uimassa veneellä. Hetken uituamme päätimme mennä hyppimään lavoilta. Iidakin "pienen" suostuttelun jälkeen hyppäsi viidestä metristä, keikuttuaan lavalla ensin noin 25min. Aika rohkea tyttö. Pauliina oli ensimmäinen joka hyppäsi viidestä metristä vauhdilla.

Allekirjoittanutkin hetken epäröi, mutta hyppäsin kuitenkin ennen Iidaa. Ulkopuolisille selvennykseksi että Petrus on allekirjoittaneen veli, ja Iida sitten taas Petruksen tytär, joka aloittaa koulun ensi viikolla.

Nyt vielä illalla käytiin kalastamassa, Iida mato-ongella, mä virvelillä ja Pauliina vaan istui veneessä ja oli seurana. Petrus joutui aika ajoin vähän auttamaan Iidaa vielä ongen käsittelyssä, mutta yllättävän hyvin se kuitenkin sujuu. Muutama ahven kävi koukussa, virvelillä ei mitään..(!)

Näin se lomanvietto vaan jatkuu aina sunnuntaihin asti, jolloin matka jatkuu kohti Turkua, onhan sitä jo koko Suomi melkein kierretty. Toivottavasti kelit pysyvät loppuviikon yhtä helteisinä...:)