Taavettiin siis tultiin, http://www.luumaki.fi .

Tänä aamuna oli ihana nousta ylös, kun ei tosiaan mihinkään tarvinnut heti suhata kauheella kiireellä, vaan sai olla, hörpätä aamukahvit terassilla ja lukea lehtiä.

Autoon ei tänään ole tarvinnut koskea, eikä mitään liikoja halujakaan ole ollut. Itikat tuli kyllä pestyä, ja siinä samalla koko auto.

Kalastamisen makuun on päästy. Tummien vesien tulkki veteen vaan! Ensin tarttui noin puolikilonen hauki, juuri siinä rajoilla että päästääkkö takaisin, vai syödä. Päätin sen kuitenkin rantaan tuoda. En ole koskaan haukea (enkä kyllä muitakaan) fileerannut, joten Pave sai näyttää miten homma toimii...

798508.jpg

Paukku näyttää kuinka kala laitetaan syömäkuntoon.

798513.jpg

Maha auki, ja suolet ulos...

798516.jpg

Hauki fileerausvalmiina. Homma tíetysti ois voinut olla helpompaa, jos pyrstö ja pää ois paikoillaan...

 

798523.jpg

Suolat päälle ja jääkaappiin...

Tässä vaiheessa olin oppinut ton homman, joten otin virvelin olalle,  ja menin takaisin järvelle. Totesin mennessäni, että täytyy toinen kala hakee et voin treenata fileerausta.

Eikä aikaakaan kun...

798533.jpg

Uuden hauen painoksi mitattiin hurjat 1,2kg...

798539.jpg

Ja nyt siltä lähtee sisälmykset lokinruuaksi...Huom. rusketusrajat..:)

798542.jpg

Hauki closeup, aika terävät hampaat, ei ilman hanskoja...:)

Kyllähän täällä viikon viettää helposti leppoisasti kaloja narraten ja illalla saunoen. Vetouistelin tossa ensialkuun, ja sillon kävi kiinni joku isompikin vonkale, mutta ilmeisesti tempoi itsensä irti. Meinas virveli mennä veteen siinä rytinässä, ku ei oikeen ehtinyt tajuta edes mitä tapahtuu...

Viikolla olis tarkotus mennä Savonlinnaan, siis oikeen linnaan siellä, ei mihinkään kaupunkiin joten bloginpito jatkuu edelleen koko viikon. Tarkoitus olisi käydä myös Kannuskoskella katselemassa, joten älkää vaan lopettako blogin seuraamista. Ja kiva olisi välillä jotain kommenttejakin saada. Aika hiljasta ollu lähiaikoina...:)

Ps. Allekirjoittanut vain kalastaa, ei suinkaan syö kalaa.